Schrijf iets in ons gastenboek

Wij vinden het erg leuk als je ook wat schrijft! klik hier

Bedrijfsfeest

Geschreven door René Mooij

Op 21 december een "Christmas karaoke" bedrijfsparty gehad in de achterzaal, van 17.00 - 21.00 uur.
Iedereen die binnenkwam voelde gelijk de goeie sfeer die er hangt, de uitstekende verzorging, het heerlijke eten tussen de bedrijven door.
Ik heb iedereen zien genieten. Carolien en team thanks...

Pensioenfeestje

Geschreven door Rob

Mijn laatste werkdag werd een hele leuke happening bij De Lantaarn. Het was heel gezellig in het cafe en later met het stamppot-buffet van Toon Konst in de achterzaal. Caroline maakte er echt een leuk feest van en Toon zorgde voor de kers op de taart! Super en nogmaals bedankt!

30 jaar geworden.

Geschreven door johan bottelier.

Het was werkelijk tot in detail geregeld,werkelijk top,succes in cafe de lantaarn en het allerbeste.
Johan en Bas,[mijn zoontje van 1jaar.].

Feessie achterzaal

Geschreven door Henri & Rene

In december een geweldig feest gehad in de achterzaal, in overleg met Carolien was er van alles mogelijk waardoor we er onze persoonlijke touch aan konden geven. Het werd een sfeervol feest waar iedereen uit zijn dak ging, mede door de fantastische verzorging.
Zeker een aanrader om hier je party te geven!!!!

12 ½ jaar getrouwd

Geschreven door Jeff en Sandra

Afgelopen december ons 12,5 jarig huwelijksfeest gevierd in de lantaarn. Een hele gezellige avond gehad met top bendiening, lekkere hapjes en een gezellige zaal. Echt leuk om daar een feestje te kunnen geven!! Bedankt voor deze topavond.

50 jaar

Geschreven door Bobo en Petra

Bo heeft een geweldig feest gehad!! Super gezellig, blije mensen en alleen maar positieve reacties!

Carolien super bedankt, je bent een topper!!

Veel liefs
Peet en Bo

60 jaar

Geschreven door Piet Valkering

Afgelopen zaterdag 24 oktober mijn 60e verjaardag gevierd in het voorcafé van de Lantaarn. Ronduit super avond gehad en fantastische bediening door Caroline en haar team. Ook in de dagen daarna van mijn gasten veel lof gehad voor de locatie en bediening en uiteraard de gezellige gasten.
Caroline, Rob, Petra, Monique en Sanne, nogmaals bedankt.

25 jaar getrouwd

Geschreven door Jan en Ingrid

Voor ons 25 jarig huwelijksfeest hebben we de achterzaal van de Lantaarn gekozen. De zaal is door de eigenaar geschikt gemaakt voor groepen van ongeveer 60 personen. Door middel van een wand wordt de zaal een knusse huiskamer/cafe. Ons feest is mede door deze lokatie en goede bediening zeer geslaagd. We hebben achteraf veel positieve reacties mogen ontvangen.

50 jaar getrouwd

Geschreven door Familie Droog

Zaterdag 3 oktober jl. hebben mijn ouders hun 50 jarig huwelijk gevierd in café bar de Lantaarn. Het was in één woord grandioos! In een gezellige entourage genoten van koffie met gebak, een drankje en een tot in de puntjes verzorgd warm en koud buffet! Dat alles dankzij Caroline en haar uiterst vriendelijke medewerkers! Al met al super tevreden!!

Huwelijk

Geschreven door Rene en Suus

We hebben een geweldig feest gehad voor onze bruiloft bij De Lantaarn. Alles was super goed verzorgd. Een ruime keuze aan drankjes en niemand heeft enig moment met lege handen (of glazen) gestaan. De hapjes waren lekker en afwisselend met warm en koud. Niets is te gek voor Caroline, ze staat voor alles open qua organisatie en aankleding. Ook super vriendelijk personeel. Al met al, het kon niet beter. We zijn heel blij dat we de keuze hebben gemaakt om ons feest hier te geven!! Caroline, bedankt!!!