Schrijf iets in ons gastenboek

Wij vinden het erg leuk als je ook wat schrijft! klik hier

12 ½ jaar getrouwd

Geschreven door Jeff en Sandra

Afgelopen december ons 12,5 jarig huwelijksfeest gevierd in de lantaarn. Een hele gezellige avond gehad met top bendiening, lekkere hapjes en een gezellige zaal. Echt leuk om daar een feestje te kunnen geven!! Bedankt voor deze topavond.

50 jaar

Geschreven door Bobo en Petra

Bo heeft een geweldig feest gehad!! Super gezellig, blije mensen en alleen maar positieve reacties!

Carolien super bedankt, je bent een topper!!

Veel liefs
Peet en Bo

60 jaar

Geschreven door Piet Valkering

Afgelopen zaterdag 24 oktober mijn 60e verjaardag gevierd in het voorcafé van de Lantaarn. Ronduit super avond gehad en fantastische bediening door Caroline en haar team. Ook in de dagen daarna van mijn gasten veel lof gehad voor de locatie en bediening en uiteraard de gezellige gasten.
Caroline, Rob, Petra, Monique en Sanne, nogmaals bedankt.

25 jaar getrouwd

Geschreven door Jan en Ingrid

Voor ons 25 jarig huwelijksfeest hebben we de achterzaal van de Lantaarn gekozen. De zaal is door de eigenaar geschikt gemaakt voor groepen van ongeveer 60 personen. Door middel van een wand wordt de zaal een knusse huiskamer/cafe. Ons feest is mede door deze lokatie en goede bediening zeer geslaagd. We hebben achteraf veel positieve reacties mogen ontvangen.

50 jaar getrouwd

Geschreven door Familie Droog

Zaterdag 3 oktober jl. hebben mijn ouders hun 50 jarig huwelijk gevierd in café bar de Lantaarn. Het was in één woord grandioos! In een gezellige entourage genoten van koffie met gebak, een drankje en een tot in de puntjes verzorgd warm en koud buffet! Dat alles dankzij Caroline en haar uiterst vriendelijke medewerkers! Al met al super tevreden!!

Huwelijk

Geschreven door Rene en Suus

We hebben een geweldig feest gehad voor onze bruiloft bij De Lantaarn. Alles was super goed verzorgd. Een ruime keuze aan drankjes en niemand heeft enig moment met lege handen (of glazen) gestaan. De hapjes waren lekker en afwisselend met warm en koud. Niets is te gek voor Caroline, ze staat voor alles open qua organisatie en aankleding. Ook super vriendelijk personeel. Al met al, het kon niet beter. We zijn heel blij dat we de keuze hebben gemaakt om ons feest hier te geven!! Caroline, bedankt!!!

50 jaar

Geschreven door Nihaila Ilario

Ik heb 29 augustus j.l. mijn feest bij de lantaarn gevierd. Het was niet het geijkte feestje van 21.00 tot 1.00 maar ik heb het in de middag gevierd van 17.00 tot 21.00. Ik moet zeggen het was perfect geregeld! De dames van de bediening en niet te vergeten de barman liepen het vuur uit hun sloffen.Niemand heeft tekort gehad! Daar ik het in de middag vierde moest er ook voor eten gezorgd worden. Carolien van de lantaarn had dat perfect geregeld, Er was voor ieder wat wils , Nasi sate patat en een heerlijke salade. Alleen maar positieve reacties gehad. Een dikke pluim voor de lantaarn!!

50 jarig feest

Geschreven door Jos en Miranda

Het is geen feest als je NIET bij de Lantaarn ben geweest!!!Wat hebben we het weer goed gehad bij jullie,het was weer heel gezellig,nogmaals bedankt voor alles!!
Groetjes xx

50 jarig feest

Geschreven door Jan en Caroline

Een super 50 jarig feestje gevierd in De Lantaarn. Gezellig en knus in de voorzaal. We werden goed voorzien van lekkere hapjes en drankjes, niets te kort gehad! Goede muziek en lekker gedanst. Leuke reacties van onze gasten gehad. Een pracht avondje om op terug te kijken!

mijn 50 ste verjaardag

Geschreven door Peter en Jacqueline

Caroline, mijn 50ste verjaardag is een mooie herinnnering geworden, omdat ik dat bij jou in het cafe mocht vieren. Een top avond met vlotte bediening. Glazen snel gevuld en snel weer leeggedronken. Heerlijke hapjes om ook de honger een beetje te stillen. Kortom een fijne avond om weer op terug te kijken.